Informații utile

Deratizarea este metoda standard de combatere a rozătoarelor, care implică utilizarea unor substanțe otrăvitoare.
  • Procedură: Chimică pe bază de otravă sau ecolofică
  • Pentru: Case și întreprinderi
  • Timp de acțiune: Imediată
  • Eficacitate: Tot anul

Firma deratizare Brasov

De ce este necesară deratizarea?

Șoarecii și șobolanii reprezintă o amenințare pentru orice locuință și afacere, din cauza naturii lor extrem de distructive, a bolilor pe care le pot transmite, a bacteriilor pe care le pot răspândi, inclusiv salmonella. Nu trebuie neglijat nici faptul că rozătoarele sunt însoțite de dăunători suplimentari, inclusiv purici, căpușe și acarieni. Acești dăunători periculoși vă pot accesa locuința sau orice altă construcție prin cele mai mici orificii. Având în vedere capacitatea lor de a se înmulți într-un ritm alarmant, una sau două rozătoare se pot transforma rapid într-o colonie completă. Serviciile noastre de deratizare Brașov sunt dedicate persoanelor fizice și companiilor și au în vedere eliminarea rozătoarelor. Produsele raticide pe care le utilizăm sunt avizate de Ministerul Sănătății și Familiei pentru profilaxia sanitar umană. Ordinul Ministerului Sănătății nr. 536/1997 (modificată prin OMS 119/2014) prevede în mod obligatoriu efectuarea de lucrări de deratizare periodice, la nevoie, însă nu la intervale mai mari de șase luni. În general, lucrările de deratizare se efectuează primăvara sau toamna, iar între acestea, sunt recomandate procedurile de dezinfecție sau dezinsecție, în funcție de prezența vectorilor.

Cum funcționează procedura de deratizare?

Deratizarea chimică este metoda standard de combatere a rozătoarelor, care implică utilizarea unor substanțe otrăvitoare care atrag animalul și îl neutralizează. Green Eco folosește substanțe eficiente care sunt în conformitate cu legislația în vigoare și nu pun în pericol sănătatea umană. Serviciile noastre de deratizare chimică Brașov includ un program de întreținere preventivă, inspecție continuă pentru a identifica orice probleme sau condiții curente care ar putea duce la o viitoare infestare și tratamente suplimentare doar atunci când este necesar. Prin serviciile noastre, vă ajutăm să trăiți și să lucrați în medii lipsite de pericolele la care vă expun rozătoarele.

• Deratizare ecologica

• Deratizare chimica

• Deratizare apartament

Case și întreprinderi

Procedura de deratizare este potrivită atât pentru reședințe, cât și pentru sedii de firmă și alte puncte de lucru intens circulate.

Metodă sigură

Deratizarea chimică folosește substanțe chimice care atrag și neutralizează rozătoarele, însă nu pun în pericol viața oamenilor.

Acțiune imediată

Procedura de deratizare chimică aplicată de Green Eco are o acțiune imediată, reprezentând o soluție rapidă la problema rozătoarelor.

Eficacitate

Programul de deratizare chimică include întreținere preventivă, inspecții efectuate în mod regulat și alte tratamente suplimentare care au rolul de a preveni posibilele infestări.

Servicii deratizare Brasov

Cât de eficientă este procedura de deratizare ecologică?

Metodele ecologice de combatere a dăunătorilor sunt, în general, mai puțin invazive la adresa mediului și sunt mai puțin toxice față de oamenii, insectele, mamiferele și viața acvatică neavizate. Din păcate, în prezent, majoritatea oamenilor își doresc cea mai simplă și cea mai puternică metodă, indiferent de consecințe. Strategiile ecologice de combatere a dăunătorilor caută să folosească mai întâi metoda cea mai puțin toxică. În acest scop, Green Eco oferă servicii de deratizare Brașov foarte eficiente și care acționează rapid. Produsele raticide pe care le utilizăm sunt avizate de Ministerul Sănătății și Familiei pentru profilaxia sanitar umană. Ordinul Ministerului Sănătății nr. 536/1997 (modificată prin OMS 119/2014) prevede în mod obligatoriu efectuarea de lucrări de deratizare periodice, la nevoie, însă nu la intervale mai mari de șase luni. În general, lucrările de deratizare se efectuează primăvara sau toamna, iar între acestea, sunt recomandate procedurile de dezinfecție sau dezinsecție, în funcție de prezența vectorilor.

Pret deratizare apartament

Cum funcționează metoda de deratizare ecologică?

Green Eco oferă servicii de deratizare ecologică Brașov realizate cu EKOMILLE, un produs care face parte din Sistemul EKO. Este vorba despre un aparat electromecanic, care nu prezintă niciun risc pentru sănătatea copiilor sau a altor animale. Exclude utilizarea otravei sau a altor substanțe toxice, bazându-se doar pe momeli naturale. La scurt timp după plasarea momelii în EKOMILLE, animalul este atras de miros și va fi capturat instantaneu în momentul în care va încerca să mănânce. Mecanismul echipamentului permite captura multiplă și continuă de rozătoare. Aparatul EKOMILLE se montează în locurile vizate de către rozătoare, având o arie de acoperire de aproximativ 400 mp. De asemenea, se vor folosi carcase de protecție, în special în zonele tranzitate de multe persoane, dar și în perimetrele frecventate de copii.

Case și întreprinderi

Procedura de deratizare ecologică este potrivită atât pentru reședințe, cât și pentru sedii de firmă și alte puncte de lucru intens circulate.

Metodă non-invazivă

Deratizarea ecologică exclude folosirea substanțelor chimice și a otravei, care pot pune în pericol viața oamenilor și a animalelor.

Acțiune imediată

Procedura de deratizare ecologică utilizată de Green Eco are o acțiune imediată, oferind adesea soluții mai rapide decât metodele chimice.

Eficacitate

Echipamentul de deratizare ecologică acoperă o suprafață de 400 mp și permite captura multiplă și continuă de rozătoare.
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button