Servicii

Dezinfecție Brașov

Dezinfecție

Prin procedurile noastre de dezinfecție, urmărim să distrugem germenii patogeni cu scopul de a preveni apariția bolilor infecțioase.

Dezinsecție Brașov

Dezinsecție

Aplicăm măsuri de prevenire și de combatere a insectelor care pot transmite boli, punând astfel în pericol sănătatea umană și animală.

Ignifugare

Ignifugarea constă în aplicarea unui produs ignifug pe diverse materiale și suprafețe. Scopul ignifugării este acela de a întârzia sau de a opri răspândirea flăcărilor pe materialele tratate.

Deratizare chimică Brașov

Deratizare Brașov

Punem în aplicare metode chimice de combatere a rozătoarelor, cu rază de acțiune foarte mare și care vizează întreaga populație de rozătoare. Serviciile noastre de deratizare chimică Brașov includ un program de întreținere preventivă, inspecție continuă pentru a identifica orice probleme sau condiții curente care ar putea duce la o viitoare infestare și tratamente suplimentare doar atunci când este necesar.

Tratamente fitosanitare

Green Eco este o companie specializată în protejarea spațiilor verzi prin tratamente specifice. Echipa noastră alcătuită din tehnicieni de specialitate va analiza și va afla ce tipuri de dăunători vă atacă livada, curtea, gazonul sau grădina de legume. După identificarea problemelor, vom planifica cu atenție timpii și metodele de intervenție, selectând ingrediente eficiente pentru apărarea spațiului verde.

Servicii DDD eficiente și durabile pentru
casa și afacerea ta.

Servicii DDD pentru case și afaceri

Asigurăm igiena și sănătatea casei și afacerii tale

Servicii de dezinfecție
Green Eco folosește metode puternice de protecție împotriva virușilor pentru a vă proteja casa și afacerea. Prin serviciile noastre de dezinfecție, dorim să prevenim contaminarea și să protejăm oamenii, casele și mediile lor de lucru, utilizând dezinfectanți testați și dovediți.
01
02
Servicii de control al dăunătorilor
Dăunătorii pot deveni un adevărat coșmar. Gândacii, furnicile, păianjenii, puricii, insectele zburătoare, termitele, acarienii și ploșnițele, pot provoca daune costisitoare și prezintă riscuri pentru sănătatea membrilor familiei, angajaților și animalelor de companie. De aceea, este important să luați măsuri imediate și să împiedicați dăunătorii să vă acapareze casa și mediul de lucru.
Servicii profesionale de control al rozătoarelor
Green Eco vă poate ajuta să scăpați de infestarea cu rozătoare. Cu serviciile noastre chimice, dar și ecologice, reușim să oferim cea mai precisă soluție de control al dăunătorilor. Cu Green Eco, veți locui în case sănătoase și curate și veți lucra în medii sigure și igienice.
03
04
Tratamente pentru spațiile verzi
Portofoliul nostru de servicii include o varietate de tratamente fitosanitare pentru protecția spațiilor verzi. Indiferent că vă confruntați cu insecte înțepătoare, rozătoare sau șerpi, vă stăm la dispoziție cu servicii eficiente de îngrijire a spațiilor verzi.
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button