Dezinsectie tantari

Tantarii reprezinta o problema majora, mai ales in sezonul cald, cand devin un factor de deranj pentru oameni. Pentru a preveni aparitia lor, este important sa se utilizeze metode de dezinsectie corespunzatoare, care sa tina populatia de tantari sub control.

Pentru a preveni aparitia tantarilor in curtea ta, trebuie sa elimini toate sursele de apa stagnanta din jurul casei, precum vasele de flori sau orice alte obiecte care pot colecta apa. De asemenea, mentinerea unei curatenii riguroase in curte si in casa este esentiala pentru a preveni aparitia tantarilor.

Metodele de dezinsectie tantari includ atat metode fizice cat si chimice

Cele fizice includ indepartarea mecanica prin scuturare, periere, tundere, imbaiere, aspirare, sau capturarea prin capcane, site metalice, benzi cu lipici. Metodele chimice sunt utilizate prin intermediul insecticidelor aplicate prin pulverizare sau prin aplicarea de tratamente cu lumina ultravioleta, pentru a elimina tantarii.

In concluzie, pentru a preveni aparitia tantarilor este important sa se utilizeze o combinatie de metode de dezinsectie si masuri preventive. Prin eliminarea surselor de apa stagnanta, mentinerea curateniei si utilizarea metodelor de dezinsectie, se poate tine populatia de tantari sub control. Este important sa se apeleze la serviciile unor specialisti in dezinsectie pentru a obtine cele mai bune rezultate

Green Eco va poate ajuta sa scapati definitiv de prezenta oricarui fel de daunator atat din locuinta voastra cat si din orice spatiu infestat. Contactati-ne la numarul de telefon 0740 022 631

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button