Sobolanul

Sobolanii sunt animale mici, dar periculoase, care pot pătrunde în case și pot aduce cu ei boli periculoase. De aceea, este important să se ia măsuri de prevenire și deratizare pentru a-i ține departe de casa ta.

Metode de deratizare a sobolanilor.

Există mai multe metode de deratizare a sobolanilor, care pot fi folosite în funcție de circumstanțe și preferințe. Acestea includ: deratizarea la exterior prin amplasarea de substante raticide la o distanta de cativa zeci de metri a zonei pe care dorim sa o protejam, cursa cu otrava, care presupune plasarea otravii in zone strategice si obligatoriu inaccesibile copiilor si animalelor de companie, deratizarea ecologică prin mijloace ecologice, cu ajutorul statiilor de captare care nu folosesc otrava sau substante nocive ci doar momeala naturala 12, metodele chimice care pot fi impartite in doua grupe: Substante care produc o moarte letala și utilizarea unor mijloace mecanice și ecologice pentru combaterea acestor rozătoare 6. Este important să se apeleze la metodele potrivite în funcție de fiecare situație și să se acționeze într-un mod responsabil, ținând cont de protejarea mediului și a altor animale sau oameni care ar putea fi afectați.

Green Eco va poate ajuta sa scapati definitiv de prezenta oricarui fel de daunator atat din locuinta voastra cat si din orice spatiu infestat. Contactati-ne la numarul de telefon 0740 022 631

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button