Soareci

Soarecii sunt mamifere rozatoare daunatoare care pot pune in pericol sanatatea oamenilor si a animalelor de companie. Deoarece sunt adaptabili si se pot adapta la o varietate de medii, soarecii pot fi o problema pentru proprietarii de case, afaceri si agricultori.

Iata cateva metode eficiente de prevenire si deratizare a soarecilor:

Curatenie si organizare – Soarecii cauta hrana si adapost in locurile murdare si neorganizate. Asigurati-va ca pastrati curatenia in spatiile interioare si exterioare, eliminand resturile alimentare si gunoiul. Depozitati hrana si furajele pentru animalele de companie in recipiente sigilate.

Blocajul intrarilor – Soarecii se pot strecura prin orice intrare de dimensiuni mici. Verificati si sigilati toate gaurile si fisurile din peretii, podelele si tavanul, inclusiv cele de la conductele de apa si de canalizare.

Plase de sarma – Pentru a impiedica intrarea soarecilor prin gaurile de aerisire sau ferestre, montati plase de sarma in jurul lor.

Capcane mecanice – Capcanele cu adeziv si capcanele cu arc pot fi eficiente pentru capturarea soarecilor. Asigurati-va ca capcanele sunt amplasate in locurile in care soarecii sunt cel mai activi.

Deratizare ecologica – Pentru cei care doresc o metoda ecologica de deratizare, statiile de captare cu momeala naturala pot fi o solutie eficienta si sigura pentru eliminarea soarecilor fara a afecta mediul inconjurator.

Este important sa prevenim aparitia soarecilor, deoarece eliminarea lor poate fi costisitoare si pot pune in pericol sanatatea oamenilor si animalelor de companie. Utilizarea metodelor de prevenire si deratizare mentionate mai sus poate ajuta la prevenirea sau eliminarea infestarii cu soareci din locuinta sau afacerea dumneavoastra.

Green Eco va poate ajuta sa scapati definitiv de prezenta oricarui fel de daunator atat din locuinta voastra cat si din orice spatiu infestat. Contactati-ne la numarul de telefon 0740 022 631

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button