Purici

Puricii sunt paraziti comuni care afecteaza animalele de companie, precum si oamenii. Aceste insecte se pot raspandi rapid in locuinta ta si pot fi o sursa de disconfort si probleme de sanatate. In acest articol, vei afla despre metode eficiente de preventie si dezinsectie pentru a tine puricii la distanta.

Metode de preventie impotriva puricilor:

Spalarea periodica a animalelor de companie cu sampon special pentru purici.
Curatarea regulata a covoarelor, mochetelor si a altor zone din casa care pot fi infestate cu purici.

Folosirea de solutii naturale, cum ar fi uleiurile esentiale, care resping puricii.

Sigilarea crapaturilor din podele, pereti si placi din zona de intrare a animalelor.

Metode de dezinsectie pentru a elimina puricii:

Apelarea la servicii de dezinsectie profesionale, care folosesc solutii chimice si tratamente termice pentru a elimina puricii.

Folosirea de sare pentru a deshidrata si usca puricii din covoare si alte zone infestate. Acesta este un tratament natural, dar poate fi necesara repetarea procedurii in functie de gravitatea infestarii.

Aspirarea regulata a covoarelor si a altor zone unde se pot ascunde puricii.
Pentru a preveni infestarea cu purici, este important sa fii atent la igiena si curatenia casei tale, sa protejezi animalele de companie si sa apelati la servicii de dezinsectie profesionale in cazul unei infestari. Cu metodele potrivite de preventie si dezinsectie, vei putea sa previi si sa elimini infestarea cu purici, asigurand astfel un mediu curat si sanatos pentru tine si animalele tale de companie.

Green Eco va poate ajuta sa scapati definitiv de prezenta oricarui fel de daunator atat din locuinta voastra cat si din orice spatiu infestat. Contactati-ne la numarul de telefon 0740 022 631

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button