Dezinsectie plosnite de pat

Plosnitele de pat sunt insecte mici, ovale, care se hrănesc cu sângele oamenilor sau animalelor de companie. Aceste insecte sunt greu de detectat cu ochiul liber și extrem de greu de eliminat din cauza ratei lor de reproducere. Ele sunt atrase de dioxidul de carbon pe care oamenii și animalele îl expiră.

Metode de preventie si dezinsectie a plosnitelor de pat

Pentru a elimina rapid reproducerea plosnitelor de pat, trebuie să acționăm deosebit de rapid. Există atât soluții naturale, cât și soluții din comerț pentru a scăpa de aceste insecte. Plosnitele de pat urăsc uleiurile esențiale, așadar acestea pot fi folosite pentru a ține insectele la distanță.

O altă metodă pentru a elimina plosnitele de pat este să speli păturile și lenjeria la 70 de grade și să folosești aspiratorul pentru a aduna insectele cu tot cu pui și ouă. Plosnitele de pat nu pot tolera temperaturile ridicate, motiv pentru care poți să pui salteaua sau lenjeria de pat la soare sau să cureți zonele afectate cu aburi fierbinți.

Este important să acționezi rapid și să iei măsuri de prevenire pentru a evita reproducerea rapidă a plosnitelor de pat. De asemenea, poți apela la servicii profesionale de dezinsecție pentru a elimina complet infestarea cu plosnite de pat

Green Eco va poate ajuta sa scapati definitiv de prezenta oricarui fel de daunator atat din locuinta voastra cat si din orice spatiu infestat. Pentru dezinsectie plosnite de pat contactati-ne la numarul de telefon 0740 022 631

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button