Pasari

Păsările pot fi o problemă în ceea ce privește igiena și sănătatea în jurul case. Depunerile de fecale de păsări pot cauza miros neplăcut, pot atrage insecte și pot fi un factor de risc pentru transmiterea unor boli. Pentru a preveni aceste probleme, este important să folosiți metode de prevenție și deratizare adecvate.

Combaterea pasarilor

Instalarea de plase de protecție împotriva păsărilor la ferestre și uși, astfel încât să nu poată intra în interiorul clădirii.

Instalarea de dispozitive de respingere a păsărilor, cum ar fi reflectoare sau sunete, care să împiedice păsările să se așeze în zona respectivă.

Întreținerea curățeniei în jurul casei sau afacerii, astfel încât să nu existe resturi de mâncare sau apă stagnată care să atragă păsările.

Înlăturarea cu grijă a cuiburilor de păsări, de preferat cu ajutorul unui profesionist, pentru a evita să lezezi sau să deranjezi păsările și pentru a evita să le împingi să-și facă cuiburile în altă zonă din apropiere.

Echipa noastra va lua in considerare toate detaliile si va implementa solutiile necesare indepartarii definitive a daunatorilor.

Green Eco va poate ajuta sa scapati definitiv de prezenta oricarui fel de daunator atat din locuinta voastra cat si din orice spatiu infestat. Contactati-ne la numarul de telefon 0740 022 631

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button