Paianjeni

Paianjenii sunt nevertebrate interesante, dar pot fi si periculosi. Multi oameni se tem de aceste creaturi si cauta metode de a preveni aparitia lor si de a le eradica daca se infiltreaza in casa lor.

Preventia aparitiei paianjenilor.

Primul pas in prevenirea aparitiei paianjenilor in casa dumneavoastra este sa identificati zonele cu probleme. Paianjenii prefera sa traiasca in zone cu umiditate crescuta, cum ar fi pivnitele si subsolurile, asa ca asigurati-va ca aceste zone sunt uscate si aerisite. Paianjenii prefera, de asemenea, sa stea in zonele cu putina circulatie a aerului si lumina slaba, deci incercati sa deschideti ferestrele si sa lasati lumina sa intre in casa dumneavoastra.

In plus, paianjenii sunt atrasi de insecte, deci mentinerea unei igiene bune in casa este importanta. Curatati regulat locurile unde se aduna praf si murdarie si pastrati mancarea si gunoiul inchise ermetic pentru a preveni aparitia insectelor. De asemenea, puteti folosi repelenti naturali, cum ar fi castanele sau nucile, pentru a tine paianjenii la distanta.

Dezinsectia paianjenilor.

Daca deja aveti paianjeni in casa, exista mai multe metode de dezinsectie disponibile pentru a-i eradica. Metodele de dezinsectie pot fi fizice (ecologice), chimice sau biologice si genetice.

Metodele fizice (ecologice) constau in:

Indepartarea mecanica – scuturare, periere, tundere, imbaiere, aspirare
Capturare – capcane, site metalice, benzi cu lipici

Dezinsectia completează dezinfectia și contribuie la prevenirea și combaterea unor boli transmise de insecte și acarieni, precum țânțarii, păduchii, puricii, ploșnițele, căpușele etc. În cazul în care se întâmpină o infestare cu paianjeni, este recomandat să apelați la serviciile unui specialist

Green Eco va poate ajuta sa scapati definitiv de prezenta oricarui fel de daunator atat din locuinta voastra cat si din orice spatiu infestat. Contactati-ne la numarul de telefon 0740 022 631

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button