Musca

Mustele sunt insecte zburatoare deranjante pentru om, care apar in perioada sezonului cald, atat in interior cat si la exterior. Ele se inmultesc foarte repede prin depunerea oualelor, care ulterior se transforma in larve. De aceea, este important sa se ia masuri de prevenire si dezinsectie impotriva lor.

Combatarea mustelor de casa

In cazul in care mustele sunt deja prezente, se pot folosi solutii de combatere ecologice sau chimice. Printre solutiile ecologice se numara indepartarea mecanica a mustelor prin scuturare, periere, tundere, imbaiere sau aspirare. De asemenea, se pot folosi capcane, site metalice sau benzi cu lipici pentru capturarea mustelor.

Daca solutiile ecologice nu sunt suficient de eficiente, se pot folosi solutii chimice de combatere a mustelor. Acestea pot fi aplicate prin pulverizare sau prin fumigare, iar substantele utilizate contin insecticide care actioneaza asupra mustelor, eliminandu-le in mod eficient. Este important sa se ia in considerare faptul ca aceste solutii pot fi toxice pentru oameni si animale de companie, asadar este recomandat sa fie aplicate doar de catre specialistii in dezinsectie.

Green Eco va poate ajuta sa scapati definitiv de prezenta oricarui fel de daunator atat din locuinta voastra cat si din orice spatiu infestat. Contactati-ne la numarul de telefon 0740 022 631

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button